May

Okulumuz Özel Eğitim Sınıfı öğrencisi Ömer Faruk KAYĞAN'ın Kuran-ı Kerim'e geçme kutlaması.

Emeği geçen sınıf öğretmenleri ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Özcan Baytan'a teşekkür ederiz.

Nis

Her yıl Mayıs ayının ilk haftası (1-7 Mayıs) ülkemizde "Bilişim Haftası" olarak kutlanmaktadır. Bilişim, bilgi dünyası ile teknoloji dünyası arasındaki köprüyü kuran en önemli etkendir. Bu yüzden teknoloji ve internet hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Bilişim haftası kutlu olsun.

Nis

“Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir” ~Mustafa Kemal Atatürk~

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

Okulumuzda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen programda Türk Tarihine "Çanakkale Geçilmez!" sözünün altın harflerle yazıldığı 18 Mart Çanakkale  Zaferi'nin 108. yılını kutlamanın ve vatan için canlarını seve seve veren, bir kahramanlık destanı yazan şehitlerimizi anmanın gururunu ve onurunu yaşadık.

Mrt

Öğrencilerimizin Canva kullanarak hazırladıkları logo ve poster tasarımları görücüye çıktı.

Online anketimizle kazanan logo ve posteri yine okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri belirleyecek.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın 102. yılında büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü istiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u, tüm şehitlerimiz ve bu bayrak uğruna kanlarını döküp ebediyete intikal etmiş gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz eTwinning projemiz için avatarlarını Web 2.0 araçlarını kullanarak düzenlediler ve sınıf fotoğrafımızı oluşturarak proje başlangıcında yer aldık.

Proje öğrencilerimiz Avatoon uygulamasını kullanarak kendi avatarlarını tasarladı.

ETWINNING PROJEMİZ

" TARGET MATH MISSION COMPLETED "

Hedef Matematik Görev Tamam

Okulumuz matematik öğretmeni Elif Yorulmaz'ın kuruculuğunu üstlendiği Hırvatistan ve Türkiye ortaklığı ile 7. sınıf öğrencilerimizle yapacağımız projemiz başlamıştır. Öğrencilerimiz projemizdeki etkinliklerle matematiğin günlük hayatta ve diğer disiplinlerle nasıl kullanılabileceği görecekler.

Ekm

Ara

Psikolojik Danışmanımız Furkan KESKİN tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik internet ve sosyal medyanın oluşturduğu riskleri azaltmak, bağımlılık olgusunu en aza indirmek ve çocukların teknolojiyi sağlıklı, verimli kullanmasını sağlamak adına farkındalık eğitimi yapmıştır. Teknolojiye bağımlı olmadan, doğru ve güvenli bir şekilde kullanabilmeleri için öğrencilerimizin yaşamlarına nasıl yön verebilecekleri konusunda cevaplar ürettikleri etkinliğimiz verimli bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Ara

"Bingöl Okuyor" Projesi kapsamında Vali Kurtuluş Şişman Türk Ortaokulu koordinatörlüğünde Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen mektup yarışmasında okulumuz 8.sınıf öğrencisi Rana KUT il 3.si olmuştur.Ögrencimizi ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

Atamızı sonsuza kadar yaşatmanın Cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlı genç nesiller yetiştirmekten geçtiğine inanıyor ve aramızdan ayrılışının 84. yılında Ulu Önder Atatürk'ü saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

Ekm

8-23 Ekim Kodlama haftası (CodeWeek) olup tüm AB ülkelerinde her düzeyde okulda farkındalık yaratmak için kodlama çalışmaları yapılmaktadır. Öğrencilerimiz ile yapmış olduğumuz etkinlik ile kodlama haftasında bizde varız dedik. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında kodlama etkinliklerimiz devam edecektir.

May

25.05.2022-26.05.2022 tarihlerinde okulumuzda düzenlemiş olduğumuz TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI ve BİLİM ŞENLİĞİ etkinlikleri büyük beğeni toplamıştır.

Emeği geçen başta müdürümüz Ömer ARSLAN´ı, müdür yardımcılarımızı, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Fen Bilimleri öğretmeni Hakan KOLAY'ın proje yürütücülüğünde okulumuzda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı için hazırlanan  12 proje ile ilgili çalışma yapan 5-6-7 ve 8.  sınıfları öğrencileriyle birlikte yaptıkları güzel çalışmalardan dolayı kendilerini ayrıca tebrik ederiz.