Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında; okulumuzda yapılan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması, buna bağlı olarak da dili iyi kullanması ve düşünce dünyasını geliştirmelerini amaçlayan hikaye yazma yarışması düzenlendi.

Ock

2023 ARALIK AYI "AYIN ÖĞRENCİSİ"  VE  "AYIN SINIFI"

Okulumuzda tüm öğretmenlerin  değerlendirmeleri sonucunda ilkokul  kademesinde ayın öğrencisi olarak Furkan KESKİN , ortaokul  kademesinde ise Musab KAYITMAZTURKMEN seçildi. Yine yapılan değerlendirmeler sonucunda ilkokulda ayın sınıfı  Ozel Eğitim sınıfı, ortaokullarda ise 8/B sınıfı seçildi.

Yapılan törende öğrencilerimize ve sınıflarımıza çeşitli ödüller ve plaketler okul müdürü Fatih GÜNERİGÖK tarafından takdim edildi.

Ara

Okulumuzda tüm öğretmenlerin  değerlendirmeleri sonucunda ilkokul  kademesinde ayın öğrencisi olarak Muhammed Ali KELAT , ortaokul  kademesinde ise Esra İSTEMİ seçildi. Yine yapılan değerlendirmeler sonucunda ilkokulda ayın sınıfı  3/B sınıfı, ortaokullarda ise 5/A sınıfı seçildi.

Ara

Kas

Okulumuzda gazze için yardım kampanyası düzenlendi. Öğretmen, öğrenci ve personelin katıldığı yardım kampanyasında 2350 tl  toplandı.

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit Öğretmenlerimizi saygı, minnet ve özlemle anarken, nesilleri ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

10 Kasım sabahı 09.05 bütün sirenler çaldı, bütün gözyaşları aktı, herkes hazırda. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa göçüşünün 85. yılında sevgi,saygı ve özlemle anıyoruz.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyet Bayramının 100. yıl dönümünü okulumuzda düzenlemiş olduğumuz programla, büyük bir çoşkuyla kutladık.

Emeği geçen Matemetik öğretmenimiz Seda ÖZBEY ve Fen Bilgisi öğretmenimiz Merve TAVUS 'a teşekkür ederiz.

Yaşasın CUMHURİYET.

Ekm

Okulumuz matematik Öğretmeni Sezin Keleş ve özel eğitim öğretmeni Rabia Öztürk  tarafından sürdürülen eTwinning Projesi "Mindful Minds: A Journey To Inner Peace"  projesi kasım ayında başlayıp ocak ayında bitecektir. Romanya' nın diğer kurucu olduğu projemizde Türkiye, Romanya ve Polonya'dan öğretmen ve öğrencilerimiz de katılacaktır.

The eTwinning Project "Mindful Minds: A Journey To Inner Peace", carried out by our school's mathematics teacher Sezin Keleş and special education teacher Rabia Öztürk, will start in November and end in January. Teachers and students from Turkey, Romania and Poland will also participate in our project, of which Romania is the other founder.

Ekm

"13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü"kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.Tatbikat esnasında öğrenciler güvenli bir şekilde binadan tahliye edildi. Tatbikat sonrasında genel değerlendirme yapıldı.

Ekm

Okulumuzda "TÜBİTAK Bilim Söyleşisi" gerçekleştirildi.

Toplumumuzun bilime ve teknolojiye olan ilgisini, sevgisini ve farkındalığını artırmak, TÜBİTAK'ın öncelikli hedeflerinden biridir. TÜBİTAK Bilim Söyleşileri, alanında uzman bilim insanlarını öğrencilerle buluşturma ve öğrencilerin bilime ilgisini arttırmayı amaçlamaktadır.

Güzel söyleşi için hocamıza ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında Kodla Büyü ile uzayda kodluyoruz.

Ekm

Okulumuzda tüm öğretmenlerin  değerlendirmeleri sonucunda ilkokul  kademesinde ayın öğrencisi olarak Efkan BULŞU, ortaokul  kademesinde ise Rabia KUT seçildi. Yine yapılan değerlendirmeler sonucunda ilkokulda ayın sınıfı 1/A sınıfı, ortaokullarda ise 8/C sınıfı seçildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 04/09/2023 Pazartesi günü Saat 10.00' da öğretmenler odasında yapılmıştır.