Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz yeni bir dergiye kavuştu.Okulumuz öğrencilerinin  bilim, sanat, edebiyat,şiir, röportaj, bulmaca gibi bir çok alanda hazırladığı  dergimizi okumak için lütfen tıklayınız...

Mrt

Okulumuzun kütüphanesi yenilenmiş ve kitap sayısı artırılarak tüm öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur. Emeklerinden dolayı Görsel Sanatlar öğretmenimiz Orhan Gençgül'e teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ve personeli deprem farkındalığı yaratmak ve deprem anında neler yapmaları gerektiğini anlamak amacıyla deprem tatbikatı yaptılar.

Mrt

1- 7 Mart deprem haftası kapsamında okulumuzda 5 Mart salı günü deprem tatbikatı yapılacaktır.

Mrt

Okulumuzda tüm öğretmenlerin  değerlendirmeleri sonucunda ilkokul  kademesinde ayın öğrencisi olarak Özge KİRAYİT, ortaokul  kademesinde ise Dilan ARDAC seçildi. Yine yapılan değerlendirmeler sonucunda ilkokulda ayın sınıfı 3/B sınıfı, ortaokullarda ise 5/B sınıfı seçildi.

Yapılan törende öğrencilerimize ve sınıflarımıza çeşitli ödüller ve plaketler okul müdürü Fatih GÜNERİGÖK tarafından takdim edildi.

Mrt

Okulumuz sekizinci sınıf öğrencilerimize yönelik, ortaöğretim kurumları tanıtım gezileri kapsamında 29 Şubat Perşembe günü çeşitli liselere gezi düzenlendi.

Öğrencilerin eğitim ve kariyer planlamalarına yardımcı olmak ve sınavla öğrenci alan okulları tanıtmak amacıyla düzenlenen geziye sekizinci sınıf öğrencilerimizden 15 öğrenci katıldı. TBBM Vakfı Bingöl Fen Lisesi ile başlayan gezimizin bir sonraki durağı 60. Yil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Öğrencilerimiz akabinde Bingol Mevlana Kız Anadolu Lisesini gezdi. Öğrencilerimiz gezi süresince eğitim hayatlarının bir sonraki durağı olacak okulları tanıma fırsatı buldular. Gezi ile öğrencilerimizin ortaöğretim kurumlarını tanımaları, sınavlara hazırlanma sürecinde daha sağlıklı ve daha bilinçli hareket etmelerinin sağlanması amaçlanmıştır.

Şbt

Öğrencilerimiz, Çedes projesi kapsamında bingöl yarı olimpik yüzme havuzunda sportif ve eğitsel faaliyetlere katıldı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında bu ayki temamız atasözleri ve deyimlerimiz idi. Türkce öğretmenimiz Gurbet ESİNTİ öncülüğünde kültürel değerlerimizin en önemli olgusu olan atasözleri ve deyimlerimizi daha keyfli öğrenmek için oyunlar, maketler ve atasözü panosu hazırladık.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında bu ayki temamız atasözleri ve deyimlerimiz idi. Sınıf öğretmenlerimiz Büşra Yatkın öncülüğünde kültürel değerlerimizin en önemli olgusu olan atasözleri ve deyimlerimizi daha keyfli öğrenmek için oyunlar, maketler ve atasözü panosu hazırladık.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında; okulumuzda yapılan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması, buna bağlı olarak da dili iyi kullanması ve düşünce dünyasını geliştirmelerini amaçlayan hikaye yazma yarışması düzenlendi.

Ock

2023 ARALIK AYI "AYIN ÖĞRENCİSİ"  VE  "AYIN SINIFI"

Okulumuzda tüm öğretmenlerin  değerlendirmeleri sonucunda ilkokul  kademesinde ayın öğrencisi olarak Furkan KESKİN , ortaokul  kademesinde ise Musab KAYITMAZTURKMEN seçildi. Yine yapılan değerlendirmeler sonucunda ilkokulda ayın sınıfı  Ozel Eğitim sınıfı, ortaokullarda ise 8/B sınıfı seçildi.