Çavuşlar Yeni Yerleşim Ortaokulu

Adres
ÇAVUŞLAR KÖYÜ YENİYERLEŞİM MEVKİİ YENİ YERLEŞİM KÜME EVLERİ ÇAVUŞLAR YENI YERLEŞIM ILK OKULU BLOK NO 185 MERKEZ / BİNGÖL
İlgi ile büyüyen,Sevgi ile beslenen,Bilgi ile donanan Bir toplum inşa etmek.
Misyon
Sağlam karakterli, dürüst, yurt sevgisi ile dolu Atatürk´ü ve Atatürkçülüğü iyi anlamış geleceğe umutla bakan milli ve ahlaki değerlerle donanmış ülkesine yararlı okuyan inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen araştırmacı, sorgulayıcı kendi ayakları üstünde durabilen kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
2021 LGS SONUÇLARINA GÖRE KARŞIYAKA ANADOLU LİSESİ 1 ÖĞRENCİ YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ 2 ÖĞRENCİ CUMHURİYET KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 1 ÖĞRENCİ BİNGÖL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 1 ÖĞRENCİ OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 5 ÖĞRENCİMİZ SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN ORTAÖĞRETİM OKULLARINA YERLEŞMİŞLERDİR.
Kütüphane Kitap Sayısı :2010
Öğretim Şekli :Normal öğretim
SABAH: 08:20 - 12:40 ÖĞLE : 13:30 - 15:05
PANSİYON YOK
Ulaşım
Okulumuza Ulaşım 2 adet öğretmen servisi ile yapılmaktadır. Bingöl Şehir Merkezi ile okulumuz arası ulaşım mesafesi 15 dakikadır...
Yerleşim Yeri
Okulumuz Bingöl-Muş kara yolu üzeri 20. km Çavuşlar Yeni Yerleşim köyünde bulunmaktadır.
Okulumuz Bingöl Merkeze 20 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Voleybol, Futbol, Basketbol, Masa Tenisi ve Atletizm çalışmaları yapılmaktadır.
OKULUMUZ 2021 TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI DESTEĞİ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR
Proje Çalışmaları
EFOR PROJESİ-BİNGÖL OKUYOR PROJESİ-OKULUMUZ 2021 TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI DESTEĞİ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR
ERASMUS+ PROJE FAALİYETLERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.
Okulumuz Türkiye´nin en büyük köyünde yer almaktadır.